Alege-ti cariera in functie de zodii

Alege-ti cariera in functie de zodii

Hermes Trismegistul, unul din marii intelepti, initiati in tainele lumii spirituale, si care este considerat parintele formei actualizata a legilor Kybalionului, 7 la numar, dintre care una ne spune ca: “Ceea ce este sus este si ceea ce este jos, ceea ce este jos este si ceea ce este sus”, iar faptul ca exista o relatie cauza-efect intre evenimentele ce au loc in ceruri si cele de pe pamant este exact baza astrologiei.
Cele 12 semne acopera intregul spectru al naturii si experientelor umane. Ele reprezinta cele 12 tipuri eterne de personalitate. Din Antichitate, oamenii nascuti in zodia Leului au aratat calitati de lider. Oamenii nascuti in zodia Scorpionului au fost tot timpul atrasi de partea misterioasa si mai putin vizibila a vietii. Si acum doua mii de ani erau oameni abili in zodia Capricornului, care refuzau sa isi cumpere o toga noua, pentru a-si investi banii in terenurile de maslini, bani care le aduceau in cativa ani un profit bun. Si astazi isi investesc banii la fel de chibzuit si de inteligent.
Citeste in continuare si vei afla, in functie de zodia ta si de caracteristicile ei, ce cariera ti se potriveste cel mai bine.

Berbec
Lor le place pe cât posibil să aiba propria afacere. Noile tehnologii de comunicatie au creat situatia in care nu e nevoie ca toata lumea sa lucreze la un loc, intr-un birou obisnuit. Si asta le convine perfect. Dar cel mai mult le place sa fie pe teren, sa aiba contacte cu oamenii. Parlamentarile, negocierile si discutiile sunt lucrurile pe care le fac cel mai bine.

Taur
La locul de munca, un Taur isi doreste in primul si in primul rand securitate pe cat posibil. Locul doi pe lista il ocupa banii. Cat de multi posibil. De aceea el alege sa lucreze in corporatii vechi, bine implementate, sau in servicii publice, unde se angajeaza la varsta de douazeci de ani si ramane pana la pensionare. Operatiuni bancare, asigurari, contabilitate si consilieri pentru investitii sunt domeniile clasice pentru un Taur.

Gemeni
Daca e posibil, Gemenii ar trebui sa caute o slujba care sa nu tina cont de un orar strict. Ei lucreaza cel mai bine atunci cand li se lasa destula autonomie pentru a-şi face singuri programul intr-un ritm propriu, extrem de repede, intr-o zi, pentru ca in ziua urmatoare sa poarte discutii interminabile la cafea, care sa le permita sa-si reincarce bateriile mentale. Cuvantul cheie pentru Gemeni este comunicarea. Acesta este reazemul alegerii lor în cariera. Orice slujba care le implineste functia fundamentala a semnului zodiacal, si anume a fi în legătură şi a interacţiona cu altii, a culege si a folosi informatii, este o slujba tipica Gemenilor.

Rac
Perspicacitatea lor in legatura cu banii si o obsesie de a-si crea o baza materiala solida ii fac pe nativii acestui semn potriviti pentru domeniul financiar. Multi isi gasesc slujbe in domeniul bancar, al asigurarilor, al investitiilor si al afacerilor cu bunuri imobiliare. Cu siguranta au o mulţime de visuri despre ce pot face cu un milion de euro. Dar cand vine vorba sa-si inceapa viata, ei sunt realisti. Racul stie foarte bine ca o afacere mare incepe pornind de la una mica. Iar afacerea de familie este des intalnita in viata lui. Pastrarea ei în familie este un lucru foarte important. El prefera sa aiba un control ferm asupra banilor si bunurilor sale si se va gandi mult pana cand va lasa conducerea pe mana altcuiva.

Leu
Fiind un semn al creativitatii personale si exprimarii individuale, cel mai satisfacator lucru pe care il poate face un Leu este, intr-un anume sens, sa dea nastere la ceva. Nimic nu-l face pe Leu sa se mandreasca mai mult decat sa vada ce a creat prin propriul talent, prin propria munca şi prin hotarare. Sunt excelenti in a organiza un sistem, un birou sau o echipa si sa le mentină pe linia de plutire. Nascut sa conduca, a fi sef se potriveste ca o manusă unui Leu. Este un lucru foarte natural ca multi nativi se indreapta spre domenii care ofera lux si placere.

Fecioara
Fecioara simte nevoia sa-si iubeasca munca pentru ca munca, mai mult decat orice altceva, defineste viata ei. Toti isi doresc sa se bucure de munca pe care o presteaza, dar bucuria si satisfactia personala pe care ea le obtine din munca sunt legate de intreaga ei fiinta. Fecioara care isi pastreaza slujba isi poate conduce viata personala si caminul mai bine decat orice nativ al oricarui alt semn zodiacal. Scrisul si educatia sunt doua zone de care sunt atrase. Slujbe care cer o capacitate de a te descurca cu cuvintele li se potriveste perfect, ele putand face cariera in copywriting, scrierea de discursuri, jurnalism si editare.
Mai multe informatii pline de “praf de stele” veti gasi in noul numar al revistei Lady Personality.

Articole relevante

Imparte

Despre autor

Imi place femeia care isi doreze sa evolueze pe toate planurile si sa isi traiasca viata in armonie. Cu toate cred ca ne dorim sa ne traim viata intr-un mod frumos, cu cat mai multe momente incantatoare . Vreau sa traiesti si tu magia vietii. Vino alaturi de mine in aceasta calatorie.

(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*