Te-ai indragostit vreodata la prima vedere?

Te-ai indragostit vreodata la prima vedere?

 

Exista momente in care doar dintr-o privire, esti cuprinsa de senzatii puternice, fluturasi in stomac si ceva din interiorul tau iti spune ca va cunoasteti de multa vreme, poate dintr-o viata anterioara. Despre dragoste la prima vedere s-au lansat multe teorii  si s-au emis si mai multe opinii. Unii cred ca intr-adevar aceasta exista, in timp ce altii sunt mai sceptici si dau alte definitii fenomenului. Oare unde se afla adevarul?

Un studiu recent arata ca barbatii se indragostesc in 8 secunde, femeile avand nevoie de mai mult timp, poate chiar de mai multe intalniri pentru a se indragosti.  Alte studii arata ca acest tip de iubire determina un comportament similar celui manifestat in dependenta de substante.

Cum se explica toate acestea, de ce asa stau lucrurile si care sunt factorii care favorizeaza aparitia unui astfel de sentiment? De ce ne simtim atrasi de unii oameni si nu de altii? Si, nu in cele din urma, de ce ne indragostim?

Te provoc sa-mi spui parerea ta si te asigur ca in primul numar al revistei Lady Personality,  vom debzate aceasta tema si vom intelege mecanismul psihologic al acestui sentiment.

 

Loredana Ionascu

Articole relevante

Imparte

Despre autor

Imi place femeia care isi doreze sa evolueze pe toate planurile si sa isi traiasca viata in armonie. Cu toate cred ca ne dorim sa ne traim viata intr-un mod frumos, cu cat mai multe momente incantatoare . Vreau sa traiesti si tu magia vietii. Vino alaturi de mine in aceasta calatorie.

(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*