Schimbarea

Schimbarea

 

Tu cauti schimbarea in viata ta in evenimente, in modul in care El se comporta cu tine. Eu iti vorbesc insa de schimbarea ta. De schimbarea unui mod de gandire si de simtire.

Conteaza sa schimbi la tine doar doua lucruri. Cum gandesti vis-a-vis de orice situatie si cum simti legat de orice situatie. De ce ai face asta? Pentru ca modul actual de gandire te-a adus aici unde esti acum.

Iti e teama ca nu poti schimba nimic?Au schimbat milioane de oameni modurile lor de gandire. O sa reusesti si tu. Intrebarea meaeste nu daca poti, ci cand vei face aceasta schimbare.

Poti sa o faci acum sau poti sa mai astepti inca 10 ani. Pentru ca vestea proasta e ca daca nu te schimbi nu o sa ai parte de fericire. Poate stiai deja ca e nevoie de schimbare dar nu stiai cum sa faci pentru a o avea.Ce ai putea zice diferit, ce ai putea face diferit. Nu conteaza asta. Acestea sunt doar comportamente. Cum ai putea gandi diferit si simti diferit este important.

Ti-a luat ani de zile ca sa adopti acest mod actual de gandire. La inceput gandeai poate altfel. Insa in timp, te-ai obisnuit sa suferi incet incet. Acum ti-ai antrenat un mod de gandire si vrei sa se schimbe altii dar nu tu.Ca sa schimbi modul de gandire trebuie sa te antrenezi zilnic. Fiecare gand intr-o anumita directie inseamna un mic antrenament.

Tu pana acum in ce directie ti-ai antrenat mintea? Ceea ce gandesti iti formezi in personaliatea ta.Daca gandesti ca un om nefericit, ajungi nefericit.

Cel mai fericit om din lume, daca incepe de azi zilnic sa se gandeasca la lucruri triste, o sa ajunga sa fie deprimat si isi va distruge stima de sine.

 Daca nu iti dai voie sa te simti nefericita o sa iti antrenezi fericirea.

Insa ceea ce nu stii este cum sa faci asta. Regula e simpla si mai sunt si multe exercitii psihologice care sa te ajute. Tot ce trebuie sa faci este sa tii cont de ceea ce simti si gandesti. Si sa nu iti dai voie sa lasi ganduri negative sa ramana in mintea ta mai mult de 1 secunda. Adica exact timpul cat ai nevoie sa le depistezi.Sa iti faci un fel de radar de ganduri negative. Si cand depistezi un asemenea gand trebuie sa iti duci mintea in alta parte. Altfel gandul negativ o sa sape in mintea ta radacini si o sa fie imposibil sa il mai scoti de acolo. Si apoi iti va schimba toata personalitatea.

Pentru a experimenta schimbarea la nivel pozitiv in relatia ta de iubire, poate e necesar sa iti modifici un pic modul in care privesti lucrurile, poate nevoie sa-ti antrenam independent emotional, asadar urmareste continuarea si solutile in articolul din numarul 1 al revistei Lady Personality.

 

 

Articole relevante

Imparte

Despre autor

Imi place femeia care isi doreze sa evolueze pe toate planurile si sa isi traiasca viata in armonie. Cu toate cred ca ne dorim sa ne traim viata intr-un mod frumos, cu cat mai multe momente incantatoare . Vreau sa traiesti si tu magia vietii. Vino alaturi de mine in aceasta calatorie.

(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*