Echipa

ECHIPA LADY PERSONALITY:

 

Online manager , Fondator Lady Personality, Editor cariera, Editor spiritualitate: Cristina Miculete.

Email:  cristina@ladypersonality.ro

Ma numesc Cristina Miculete, si impreuna vom incepe o calatorie spre arta, mai exact spre arta sufletului.

Cum s-a nascut acest proiect? Eram viitor psiholog, aflata in calatoria spre dezvoltarea personala insa pe drumul meu am mers dincolo de aceste adevaruri, pornind in cautarea unui adevar suprem, si acelui loc care sa iti aduca pacea, fericirea si iubirea pentru totdeauna. Te invit in acest coltisor, pe Tine tanara domnisoara, doamna spre a ne  cunoaste si spre a descoperi  impreuna cine suntem mai presus de varsta, culoarea parului, aspect fizic si stil vestimentar. Cum sa te cunosti pe tine insati, cum sa ai parte de viata mult visata, cum sa traiesti la un  nivel superior si cum sa faci fata problemelor care apar pe drumul spre destinatie. Exista o parte a vietii care este magica, si exista un paradis pe pamant, la care putem ajunge fiecare dintre noi. Fiecare are inauntru un maestru si o data ce il descoperi, vei gasi tot ceea ce ai cautat vreodata.

 

579981_4197168372143_1018010476_n

Editor cariera, Editor spiritualitate, Redactor sef , Manager executiv Lady Personality: Ioana Dumitrachescu Email: ioana.dumitrachescu@ladypersonality.ro

Iubesc viata, iubesc sa traiesc si sa ajut pe cei din jurul meu. Sunt pasionata de dezvoltare personala si spiritualitate si imi doresc sa pot darui o raza de iubire tuturor de pe acest pamant. Scriu cu mare pasiune si cu multa iubire. Cand faci ceva si iubesti ceea ce faci traiesti o viata de poveste!

 

564252_336507966415463_804136945_n

 

Editor personalitate: Raluca Muresan. Email:raluca.muresan@ladypersonality.ro

Muresan Raluca, psiholog si Coach, pasionata de puterea interioara care se gaseste in noi. Fondatoare a site-ului Entuziasm.ro. Valoarea mea principala este iubirea si traiesc conform cu ea in fiecare zi, incluzand-o in tot ce fac.

poza diana moga

 

Editor nutritie si sanatate, Diana Moga. Email diana.moga@ladypersonality.ro

Diana Moga

Consilier psihologic in alimentatie

Viata are o modalitate frumoasa de a-ti reaminti de lucrurile pe care esti menit sa le faci. Descopar acum ca momentele de dans si sport pe care le-am trait de-alungul anilor si numeroasele lupte pe care le-am dat cu propria greutate nu au fost intamplatoare.

Lucrurile cu adevarat importante vin si revin pana esti pregatit sa le imbratisezi. In prezent, sunt consilier psihologic in alimentatie. Am studiat extensiv domeniul alimentatiei din punct de vedere psihologic si am trait pe propria piele procese nutritionale si psihologice de schimbare a unor comportamente alimentare daunatoare.

Cred cu tarie in potentialul fiecarei fiinte, in impactul gandirii asupra a ceea ce mancam si cum mancam si, nu in ultimul rand, in functia mancarii atat ca hrana pentru corp, dar mai ales, ca panaceu sufletesc.

 

image

Editor Cuplu si Familie, Andada Sorca Email: andrada.sorca@ladypersonality.ro

 

Teacher & Trainer

Atunci cand am descoperit citatul lui Albert Einstein ,,Educaţia este ceea ce rămâne, atunci când ai uitat tot ceea ce ai învăţat” acesta mi-a devenit calauza si am pornit astfel calatoria vietii in cunoasterea fiintei mele.

 

Numele meu este Andrada Sorca si sunt unul din oamenii pentru care munca a devenit vocaţie, bucurie, descoperire şi placere. Lucrez in domeniul educational si imi asum cu drag toate rolurile lui.

Activitaţile pe care m-am focusat mi-au dezvoltat foarte mult competenţele de comunicare, de interacţiune şi relaţionare ( voluntariate, workshopuri), capacitatea de autoanaliză şi acceptarea criticii, precum şi de planificare, organizare şi argumentare.

Articolele pe care le scriu nu se adreseaza doar parintilor ci sunt pentru publicul larg, caci orice om a fost candva copil. Prin Lady Personality incerc sa va aduc mai aproape de copilul din interiorul vostru, fiindu-va alaturi in drumuri pline de constientizari si transformari.

 

Astept cu mare drag sa ne cunoastem.

Situri cu care colaborez.

www.academiafemeilor.ro

www.unparintemaibun.ro

 

293097_10151051361474195_2129991125_n

Editor  Bune maniere, Anca Serban. Email: ancaserban@ladypersonality.ro

Medic dentist.  Imi plac oamenii sinceri, autentici. Sunt o fiinta in continua cautare.Principiul care ma ghideaza in ultima vreme e: Ai curajul sa te cunosti, accepti si iubesti exact asa cum esti.

ad

Editor Auto-terapie, Adriana Petrescu Email: adriana.petrescu@ladypersonality.ro

Public Speaker, trainer și Life Coach, psiholog cu peste 20 de ani de experiență în domeniul comunicării, în prezent este una din cele mai active personalități din domeniul dezvoltării personale. Experiența în comunicare și-a desăvârșit-o în industria publicității pentru numeroase branduri cunoscute pe piața românească: Connex, Dialog, Tuborg, Lipton, Levi’s și Șapte Seri.

Mereu aproape de oameni și de nevoia lor de performanță, în calitate de lector, Adriana Petrescu pregătește cursuri și seminarii pentru BPP Professional Education, afiliată Apolo, cea mai mare companie de training din lume.

Este autorul unor materiale de tip self help, lansează în 2011 volumul ”Exerciții pentru fericire”, în curs de lansare în 2012 fiind romanul ”Cea mai iubită dintre femei” și ”Căsătorii rele, divorțuri bune”. De asemenea semnează articole în calitate de editor invitat la www.eva.ro, www.empower.ro, www.informatiiprofesionale.ro, www.femina.ro, www.mami.ro sau apariții TV în cadrul emisiunilor dedicate dezvoltării intelectuale ale copiilor și adolescenților.

A fost nominalizată în decurs de doi ani în  ”Top 100 femei de succes din România” a fondat unul dintre cele mai apreciate publicații culturale ALtitudini și este implicată activ în acțiuni de caritate și voluntariat pentru ”CID- Copii în dificultate”, ”Habitat pentru România” și ”Let’t do it”.

Experiența cu oamenii și cu diferitele aspecte cu care se confruntă, face din Adriana unul dintre cei mai solicitați specialiști pentru misiunile de Asessment care privesc schimbările de strategie sau resurse umane din cadrul companiilor.

În prezent, cariera Adrianei îmbină programele de Life Coach individuale și proiectele de anvergură dedicate publicului larg. Proiectul ”Academia Femeilor” la care este tutore oferă workshop-uri și conferințe privind subiecte care privesc dezvoltarea unei personalități armonioase și a unor relații echilibrate. Un alt proiect important este programul pentru consiliere vocațională în care sunt înscriși copiii cu rezultate deosebite și care sunt solicitați de marile universități internaționale.

 

poza Oana

Editor Astro-decor, Oana Richea Email: oana.richea@ladypersonality.ro

Iubesc libertatea si inocenta. Iubesc Adevarul , dar recunosc ca iubesc si misterele. Sunt recunoscatoare, in fiecare moment, pentru intelegerea divina pe care am primit-o in inima si impartasesc din aceasta cu bucurie, prin orice forma. Sunt pasionata de zodii , de muzica si imi place foarte mult sa scriu. Sunt fascinata de lumea zodiilor si impreuna, vom calatori prin ea, vom cunoaste lucruri intr-un mod cat mai inedit. Te invit cu drag, alaturi de mine si fie ca aceasta calatorie sa ne inspire si sa ne imbogateasca si mai mult pe interior, pe fiecare dintre noi !”

www.InspiratiepentruSuflet.ro

 

 

Editori coordonatori

Cristina Miculete

Ioana Dumitrachescu