Puterea afirmatiilor

Puterea afirmatiilor

Draga mea prietena,

A sosit vremea sa descoperi si tu ca, intr-adevar poti face exact ce iti doresti cu viata ta si in viata ta.Daca pana acum ceva vreme aveam impresia ca de fapt, creierul ne dicteaza modul in care trebuie sa traim, ei bine azi te anunt ca poti gandi cu sufletul ori cu inima.
Stai tu cu tine, simte, descopera si cunoaste-te.Auzi si simte ceea ce e in interiorul tau, pentru ca mai apoi sa iei atitudine si sa actionezi asupra ta astfel incat sa se intample ceea ce iti doresti.Sa fie chiar atat de simplu?Ai sa razi, da! e atat de simplu.
Dupa ce te-ai dumirit ce vrei sa faci si ce simti ca e pentru tine, trebuie sa te folosesti de afirmatii.Ce fac ele?
Nu e vorba de nicio magie sau stiinta a rachetelor ci pur si simplu al nostru creier “se poate dresa”.Atunci cand stii ce vrei sa faci e simplu.
Afirmatiile sunt niste propozitii spuse la timpul prezent, cu ajutorul carora poti ajunge sa faci exact ceea ce iti doresti.Aceste afirmatii pe care le compui tu in functie de ceea ce iti doresti, spuse zilnic, dau REZULTATE.

Cum actioneaza aceste afirmatii?

Sunt importante deoarece ele iti dau o anumita vibratie care te determina sa actionezi.Pur si simplu creierul tau intra in actiune si nu se lasa pana cand nu gaseste solutia la ceea ce i-ai cerut. Pentru mine afirmatiile sunt cam asa: aminteste-ti de momentele in care ai un lapsus.Fizic si constient ai impresia ca ai lasat balta acel cuvant sau eveniment pe care ti-l doresti reamintit.Insa ce sa vezi?La cateva minute iti apare in minte cuvantul respectv. De ce crezi ca e asa?Mintea lucreaza si cel mai interesant e ca poti s-o faci sa lucreze in favoarea ta.Asta da veste buna!

Iti ofer mai jos cateva exemple de afirmatii pe care eu le rostesc zilnic.

“Ma iubesc si ma accept profund si in totalitate.
Sunt sanatoasa, sunt valoroasa.
Viata mea e din ce in ce mai frumoasa.
Numai eu sunt responsabil sa castig cat sunt capabil.”

Te invit sa compui si tu afirmatiile tale care sa te duca unde iti doresti!
Cu drag,

Articole relevante

Imparte

Despre autor

Imi place femeia care isi doreze sa evolueze pe toate planurile si sa isi traiasca viata in armonie. Cu toate cred ca ne dorim sa ne traim viata intr-un mod frumos, cu cat mai multe momente incantatoare . Vreau sa traiesti si tu magia vietii. Vino alaturi de mine in aceasta calatorie.

(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*