Primii pasi spre formarea personalitatii

Primii pasi spre formarea personalitatii

Personalitate Personalitate — 15 August 2011

 

Ne nastem perfecti si unici, complet lipsiti de orice sentiment de limitare. Pornim la drum prin viata cu siguranta ca putem face orice si oricand , si nimic nu ne poate sta in cale.

Apoi incepem sa invatam, sa primim ghiduri cu normele pe care trebuie sa le respectam in acest spatiu in care am aparut. Ghiduri subiective, as spune eu. In functie de familia in care te-ai nascut, de oamenii care iti sunt in preajma, de cand esti un pui de om, incepe sa se formeze adultul care urmeaza sa devii. Indraznesc sa spun ca aproape ti s-a decis drumul pe care urmeaza sa mergi, cel putin pentru o vreme,cel putin pana la momentul trezirii. Acest moment este momentul in care incepi sa privesti spre tine, si iti dai seama ca ai functionat pe pilot automat pana atunci. Acest moment este momentul in care personalitatea ta are ocazia sa se transforme si in sfarsit sa se alinieze cu adevarata ta persoana. Momentul trezirii este momentul in care devii constient de cine esti si de viata pe care o traiesti. Unii ajungem la el, mai devreme, altii mai tarziu, altii poate niciodata.

Drumul spre maturizare si intelepciune exista si cumva pe parcursul vietii este de datoria ta sa-l gasesti. Chiar daca primii pasi in viata ti-au fost ghidati de altcineva , vine un timp cand tu esti in putere sa iti dezvolti personalitatea . Ca o faci sau nu, depinde numai de tine. O personalitate unica aliniata cu fiinta ta interioara nu poate sa-ti aduca decat o existenta magnifica, de aceea orice persoana isi datoreaza nu doar sa aiba un salon pentru trup, ci si un atelier pentru suflet.

Incepand cu primul numar al revistei Lady Personality, vom deschide acest atelier pentru tine, pentru mine, pentru eternul feminin.

 

Articole relevante

Imparte

Despre autor

cristina

Copila, femeie ador psihologia si traiesc pentru a-mi indeplini visurile mele si a-i ajuta pe altii sa-si sculpteze destinul! Zambesc in fiecare zi pentru fiecare clipa de profunzime!

(2) Comentarii

  1. Felicitari pentru site. Ati castigat un cititor.

    • Multumim 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*