Lectia este despre tine nu despre el

Lectia este despre tine nu despre el


Nu stii cum e sa te simti iubita si sa simti ca te doreste si te apreciaza cineva.   Te duci acasa si te simti o straina langa iubitul tau. La inceput relatia  era frumoasa si armonioasa. In timp, ceva s-a deteriorat. Ceva s-a intamplat simti ca vrei de la el din ce in ce mai multa atentie, afectivitate si apreciere. Si el iti ofera din ce in ce mai putina.

Automat lucrurile au degenerat. Tu te simti neiubita si el se simte neiubit.  M-ai intrebat ce anume trebuie sa faci. Si o sa iti raspund acum. Primul lucru pe care trebuie sa il faci si de fapt cel mai important este sa ajungi sa fii independenta, autonoma.

Intrebarea este cum poti sa ajungi independenta emotional cand tu nu faci nimic fara el?! De unde iti vine aceasta dependenta de aprecierea celuilalt?

Cineva spunea ca in momentul in care incetam sa ne mai dorim sa facem pe plac altor persoane devenim cu adevarat liberi. Probabil ca te gandesti daca mai sunt alti barbati pe lumea asta care sa te doreasca, care sa te accepte asa cum esti. Dar tu te accepti asa cum esti? Daca tu nu te accepti asa cum esti ceri altora sa te accepte si sa te iubeasca exact asa cum esti.

Testezi iubirea altora pentru tine dar tu nu te iubesti suficient incat sa te accepti asa cum esti? Cauti apoi optiuni si te gandesti la alte cupluri, la alti posibili parteneri. Dar ce te face sa crezi ca nu o sa se repete exact aceeasi lectie? Poate ca lectia pe care trebuie sa o inveti este despre tine si nu despre ei.

Te intrebi probabil daca altcineva ar fi mai potrivit pentru tine si in acelasi timp nu vrei pe altcineva ci il vrei pe el. Asta iti creaza o stare de confuzie, nu stii daca sa mergi mai departe si nu stii daca sa ramai sa lupti pentru relatia ta. Oricare actiune ai decide sa o faci conteaza atitudinea ta mai mult decat ceea ce faci. Decizi sa mergi mai departe dar fara sa inveti nimic, fara sa te iubesti si sa te accepti asa cum esti? Tot o relatie de acest gen o sa gasesti pana inveti lectia. Decizi sa stai pe loc si sa lupti? Cum poti sa lupti altfel daca nu schimbi modul de gandire?

Mai multe despre acest subiect poti citi si in articolul  urmator: Nu mai stii sa fii fericita. De ce unii oameni nu pot fi niciodata iubiti si sufera, despre solutiile pentru a trece peste acest prag, vei afla din numarul 1 al revistei Lady Personality.

 

 

 

Articole relevante

Imparte

Despre autor

Imi place femeia care isi doreze sa evolueze pe toate planurile si sa isi traiasca viata in armonie. Cu toate cred ca ne dorim sa ne traim viata intr-un mod frumos, cu cat mai multe momente incantatoare . Vreau sa traiesti si tu magia vietii. Vino alaturi de mine in aceasta calatorie.

(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*