Finante

Finante

Recunoastem sau nu si domeninul fiananciar face parte din viata noastra si daca nu suntem fete destepte, ne putem arde la buzunar.Iti prezint mai jos cativa pasi de baza pe care trebuie sa-i faci pentru a avea grija de finantele tale.
Pachetul de baza
• Cheltuieste mai putin decat castigi. Asta poate avea legatura cu bunul simt, dar chiar reprezinta o problema atunci cand vrei sa pui bani de o parte.
• Plateste-te pe tine prima. Expertul financiar David Bach spune tuturor sa renunte la « bugetul de familie », din simplul motiv ca nu functioneaza, daca ar functiona, am fi toti bogati. Potrivit lui Bach, atata vreme cat pui de o parte un anumit procent din venitul tau lunar, nu conteaza cum cheltui restul banilor. Daca te platesti pe tine prima, in acest fel, vei putea strange.


In continuare iti prezint cateva metode prin care iti poti rotunji bugetul

Ingrijirea animalelor

Insotirea animalelor reprezinta o modalitate buna de a face bani in plus. Aceasta indeletnicire o poti practica fie sezonier, pe timpul vacantei stapanilor sau weekend sau oricand. Orele preferate sunt de obicei intre 9 si 17.

Vinde produsele de care nu ai nevoie

Ebay si Craiglist sunt potrivite pentru vanzarea de lucruri vechi. Ceea ce tu arunci, poate reprezenta ceva util pentru altcineva.

Babysitting noaptea

Daca iti plac copiii, atunci aceasta e o optiune potrivita pentru tine. Fa oferte parintilor din zona in care locuiesti. Daca ai studii sau experienta in domeniu, vei fi privilegiata.

Un al doilea job

Daca ai nevoie de bani si ai destul timp liber, dupa ce termini slujba de baza, poti incerca un al doilea job, chiar si part-time.

Fa din hobby-ul tau o sursa de venit

Cu ce iti ocupi majoritatea timpului tau liber ? Fa din asta ceva profitabil. Nu e intotdeauna evident, insa poti combina 2 pasiuni de-ale tale astfel incat sa faci niste bani din ele. De exemplu, daca esti o persoana careia ii place sa organizeze spatii, atunci prezinta-te drept organizator. Acelasi lucru ii poti face si cu machiajul. Daca te pricepi sa machiezi bine, atunci fa-ti reclama pentru machiatul mireselor, de exemplu.

Deschide o afacere cu produse de baie si corp

Poti gasi un furnizor bun pentru astfel de produse unice si parfumuri de calitate si fresh. Neajunsul acestei afaceri e acela ca devii popular si poate nu reusesti sa faci fata comenzilor, daca acestea sunt realizate manual si la comanda. Studiaza cu atentie aceasta oportunitate.

Meditatii

Daca te descurci bine la vreo limba straina si iti e la indemana rabdarea si tactul, atunci poti face meditatii cu copiii.

Ti-am oferit cateva idei pentru un venit suplimentar, insa te invit sa explorezi cu ajutorul creativitatii deoarece popsibilitatile sunt nenumarate.

Articole relevante

Imparte

Despre autor

Medic dentist. Imi plac oamenii sinceri, autentici. Sunt o fiinta in continua cautare.Principiul care ma ghideaza in ultima vreme e: Ai curajul sa te cunosti, accepti si iubesti exact asa cum esti.

(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*