Feng shui:Una din cheila abundentei

Feng shui:Una din cheila abundentei

Fengshui Rolul feng shui — 15 August 2011

 

Dobandirea abundentei inseamna mai mult decat a face bani. Abundenta se refera la toate acele lucruri minunate care fac viata omului mai profunda si mai cuprinzatoare. Exista 8 tipuri de abundenta care dau sens vietii:

1. abundenta posesiunilor materiale;

2. a recunoasterii;

3. a succesului;

4. a sanatatii;

5. a iubirii;

6. a vietii sanatoase de familie;

7. a dezvoltarii personale depline;

8. simplul fapt de a te simti bine in pielea ta.

Eu denumesc acest lucru sentimentul bunastarii, si el defineste inima generoasa si calda, care este cel mai mare castig obtinut in urma dobandirii abundentei. Aceasta este starea de completa fericire, deoarece implica latura profund spirituala care exista in fiecare dintre noi.

Sunt mai multe metode prin care puteti sa obtineti belsugul. Metoda mea combina dezvoltarea unui puternic, dar totusi relaxat, simt al hotararii personale cu folosirea si aplicarea inteleapta a Feng Shui.

Feng Shui lucreaza si in tandem cu puterea spirituala si generozitatea sufletului, calitati inerente umanitatii. Feng Shui este norocul pamantesc si aduce oportunitati pentru o viata materiala mai buna. Pentru a optimiza acest noroc, el trebuie combinat cu norocul omenesc, adica norocul pe care ni-l facem noi insine, inainte sa poata prinde radacini vreo samanta de noroc, sa se dezvolte si sa se transforme intr-un mare noroc, ce poate fi fructificat.

Cu cat puteti sa combinati mai bine aceasta abundenta materiala adusa de norocul pamantesc cu spiritualitatea, creativitatea si perseverenta norocului omenesc, cu atat mai mare va fi abundenta abtinuta. Asadar, practica Feng Shui este multidimensionala si dinamica.

Domeniile in care se aplica Feng Shui:

• sanatate;

• stare sufleteasca;

• relatii;

• creativitate;

• capacitatea de a controla situatia financiara;

• viata de familie;

• cariera;

• viata spirituala.

Cum actioneaza Feng Shui?

Feng Shui se bazeaza pe campul energetic emotional care va strabate si va inconjoara corpul. Aceasta energie se numeste „aura”; ea se raspandeste in interior prin intermediul unor centri de forta numiti „chakre”, iar in exterior de-a lungul „meridianelor”. Aceasta energie electromagnetica va poarta gandurile, ideile si emotiile spre toate celulele corpului.

Energia exterioara se contopeste cu atmosfera inconjuratoare, provocand schimbari subtile in modul de gandire si in structura noastra sufleteasca. Energia emotionala interactioneaza permanent cu energia casei voastre astfel incat unele sentimente se reflecta in locul in care traiti. Mai mult, energia se raspandeste in camerele in care petreceti cel mai mult timp, iar atmosfera se impregneaza cu emotiile voastre.

In concluzie, gandurile, sentimentele si ideile voastre se contopesc cu lumea inconjuratoare, iar diferitele energii care intra in contact cu campul vostru enrgetic va influenteaza viata. In acelasi timp, voi radiati o energie care se disperseaza in spatiul pe care il ocupati.

Acum ca ti-ai facut o idee despre ce inseamna Feng Shui iti voi spune ce planuri am pentru tine in urmatoarele articole. Articolele vor cuprinde atat o parte teoretica cat si practica a folosirii artei Feng Shui, iti voi spune care sunt obiectele importante in Feng Shui (amulete si talismane, clopoteii de vant, cristale, lumanri etc) si cum sa le folosesti in favoarea ta, cum sa iti amenajezi casa in stil Feng Shui, de la gradina, la living, bucatarie, dormitor, loc de joaca, baie, etc. Iti vor impartasi secretele Feng Shui pentru a avea o viata amoroasa implinita, cum sa-ti atragi sufletul pereche si cum sa il pastrezi. Iti voi arata cum sa atragi in viata ta prosperitatea si norocul financiar si multe alte secrete pe care eu le-am invatat si le aplic in viata mea si pe care abia astept sa le impartasesc si cu tine.

 

 

 

 

Articole relevante

Imparte

Despre autor

Imi place femeia care isi doreze sa evolueze pe toate planurile si sa isi traiasca viata in armonie. Cu toate cred ca ne dorim sa ne traim viata intr-un mod frumos, cu cat mai multe momente incantatoare . Vreau sa traiesti si tu magia vietii. Vino alaturi de mine in aceasta calatorie.

(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*