Calatoria in mediul de afaceri

Calatoria in mediul de afaceri

 

Una din cartile mele preferate  pe tema codului vestimentar de bussiness este Tinuta pentru success care reprezinta un ghid pentru femeile care activeaza in lumea afacerilor, un ghid vestimentar de business. Desi nu imi plac alte reguli de vestimentatie si modul in care te imbraci, dupa parerea mea nu tine de moda ci de confortul personal, am decis sa va impartasesc cateva sfaturi de baza legate de calatorii si vestimentatie business pe care le-am citit in aceasta carte.

 

‘’O data cu intrarea in mediul de business, pentru multe dintre femei incep si calatoriile in interes de afaceri. Acest lucru implica nu numai impachetatul tuturor lucrurilor necesare , dar si calatoritul in sine, care poate fi extreme de stresant.

Indiferent de durata calatoriei sau a mijlocului de transport, recomandarea mea este aceeea de a impacheta strictul necesar. Atunci cand va faceti bagajul tineti cont ca este vorba despre o calatorie de afaceri, iar la intalnirile respective nu este important cate tinute prezentati si cunostintele de care dati dovada, nivel sustinut atat de imaginea proiectata prin modul in care va prezentati, cat si de profesionalismul tinutei pe care o purtati.

Asadar cand impachetati, tineti cont in primul rand de cate zile urmeaza sa fiti plecata si implicit de cate tinute veti avea nevoie. Tineti cont si de faptul ca s-ar putea sa aveti programate cine cu cei care urmeaza sa va intalniti sau chiar sa luati parte la vreun eveniment special, care necesita o tinuta speciala.

O data ce aveti toate aceste date alegeti-va piesele vestimentare astfel incat sa puteti combina aceste piese cu diferite accesorii si sa obtineti o multitudine de tinute, iar bagajul dumneavoastra sa se incadreze in dimensiuni reduse. Un alt aspect este sa tineti cont de materialele din care sunt croite piesele vestimentare. Incercati sa optati pentru acelea care se sifoneaza cat mai putin si care-si revin la forma initiala imediat ce sunt intinse.

In ceea ce priveste incalatamintea va recomand sa luati cu dumneavoastra o pereche de schimb si ca geanta este suficienta cea cu care calatoriti.

 

Calatorie placuta!

 

Articole relevante

Imparte

Despre autor

cristina

Copila, femeie ador psihologia si traiesc pentru a-mi indeplini visurile mele si a-i ajuta pe altii sa-si sculpteze destinul! Zambesc in fiecare zi pentru fiecare clipa de profunzime!

(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*