Avem nevoie de iubire

Avem nevoie de iubire

 

Goana dupa fericire reprezinta obiectivul principal al fiecarui om, in aceasta viata. In stransa legatura cu aceasta nevoie acuta de a fi fericit, este si nevoia de a intalni si trai iubirea.

Nu putem fi fericiti fara a iubi si a ne simti iubiti, la randul nostru. Indiferent de cat de bogati am fi, din punct de vedere material, fara iubire nu exista fericire completa. Mai mult, s-a dovedit ca banii ofera satisfactii, mai degraba decat fericire. Fericirea este data de calitatea relatiilor sociale pe care le dezvoltam cu cei din jurul nostru, si mai ales cu persoanele apropiate si importante pentru noi.

Nu putem trai fara iubire, nu putem trai fara a ne indragosti. Teama de singuratate se afla printre cele mai frecvente temeri in randul oamenilor, teama de a nu avea cu cine sa-ti imparti binele si raul din viata. Avem nevoie de martori la viata noastra.

Iubirea este cea care iti da aripi sa zbori, iti tine de foame si de sete, te face inimaginabil de fericit si iti da forta sa mergi mai departe, te motiveaza si iti ofera resurse pentru a te autodepasi.

Cum poate un sentiment sa fie atat de puternic si atat de suficient? De ce nu putem trai in lipsa lui si de ce nu ne putem opune lui, oricat de mult am incerca?

Afla de ce se intampla toate acestea in primul numar al revistei Lady Personality!

 

Articole relevante

Imparte

Despre autor

Imi place femeia care isi doreze sa evolueze pe toate planurile si sa isi traiasca viata in armonie. Cu toate cred ca ne dorim sa ne traim viata intr-un mod frumos, cu cat mai multe momente incantatoare . Vreau sa traiesti si tu magia vietii. Vino alaturi de mine in aceasta calatorie.

(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*