Armonia casei prin Feng Shui

Armonia casei prin Feng Shui

Buna dragele mele, ma bucur sa va regasesc. Astazi va voi face mici dezvaluiri cu privire la amenajarea locuintei voastre, voi sublinia importanta unui camin bine aranjat dupa modelul Feng Shui, ce importanta are caminul in viata si familia voastra si cum puteti atrage abundenta, fericirea si echilibrul personal.
Arta Feng Shui se va dovedi benefica daca stiti exact ce sa preluati din ea. Trebuie sa descoperiti, asadar, piesa lipsa din puzzle-ul vietii voastre ca sa aplicati cel mai bun remediu Feng Shui. Apoi, trebuie sa monitorizati rezultatele ca sa vedeti daca ati ales remediul corect. In caz contrar, puteti sa repetati procesul pana cand gasiti solutia ideala.
Cum sa aveti o casa sanatoasa?
Va veti bucura de o sanatate de fier intr-o casa care:
-Este expusa la lumina naturala, inclusiv la razele soarelui.
-Este construita din materiale naturale.
-Are foarte multe plante.
-Are piese de mobilier confectionate din materiale si tesaturi naturale.
-Este aerisita zilnic.
-Se afla intr-o zona cu aer curat, nepoluat.
-Este inconjurata de vegetatie si copaci.
Veti avea probleme de sanatate intr-o locuinta care:
-Se afla in apropierea liniilor de inalta tensiune.
-Se afla in apropierea unor linii de cale ferata.
-Este construita pe un teren unde s-au aruncat deseuri.
-Va expune campurilor electromagnetice puternice.
-Este iluminata cu tuburi fluorescente.
-Are covoare, materiale sau asternuturi sintetice.
-Este racoroasa si are igrasie si mucegai.
-Este intunecoasa.
-Se afla in apropierea unei strazi aglomerate si zgomotoase.
-Este murdara sau plina de praf.
Imaginile din casa va influenteaza starea sufleteasca, deoarece genereaza anumite ganduri si sentimente. De exemplu, o fotografie dintr-o perioada fericita a vietii voastre va trezeste aceleasi sentimente de fiecare data cand o priviti.
Si reciproca este valabila: o persoana care locuieste singura si care vrea o relatie, dar are casa plina de imagini care infatiseaza oameni singuri si isi plaseaza obiectele in locuri retrase, va reusi cu greu sa-si implineasca visul.
Ce trebuie sa faceti?
1.Aveti grija ca imaginile (fotografiile, tablourile si obiectele) din casa sa se coreleze cu obiectele pe care vreti sa le atingeti in viata. Plimbati-va prin casa si analizati totul cu atentie ca sa vedeti daca aceste lucruri va stimuleaza. Tot ceea ce va indeparteaza de visul vostru trebuie ascuns undeva sau aruncat pentru a vedea cum va simtiti fara obiectul respectiv.
2.Daca doriti sa aveti o relatie, asezati lucrurile in perechi pentru ca acestea sa trimita inconstieintului vostru mesaje corecte. De exemplu, doua plante in acelasi ghiveci simbolizeaza doua fiinte care traiesc in aceeasi casa. Puteti, de asemenea, sa decorati casa cu tablouri si sculpturi infatisand un cuplu sau puteti aranja obiectele doua cate doua.
3.Este important sa va inconjurati de imagini care va reamintesc succesele obtinute in trecut. Fotografii care surprind momentele fericite din viata voastra, premii sau opere de arta, obiecte de care sunteti mandri si care va stimuleaza respectul si increderea in sine.
Majoritatea caselor sunt pline de materiale sintetice. Aduceti cat mai multe plante in locuinta pentru a echilibra atmosfera.
Sfaturi practice in arta Feng Shui:
•Puneti un castronas cu sare de mare in partea de nord-est si sud-vest a casei pentru a conferi mai multa stabilitate fluxului chi de-a lungul acestei axe.
•Decorati-va casa cu multe plante, deoarece ele degaja un chi viu.
•Folositi materiale naturale precum lemnul, lutul sau bumbacul pentru ca fluxul chi sa circule liber.
•Aveti grija sa faceti mereu curatenie pentru ca chi-ul sa aiba libertate de miscare. Dezordinea provoaca stagnarea energiei.
Aerisiti zilnic casa pentru a reimprospata chi-ul, consolidand astfel legatura ce ceea ce va inconjoara.
Totul se afla intr-o permanenta schimbare si trebuie sa va revizuiti mereu viata. Daca este nevoie, schimbati Feng Shui-ul casei ca sa va impliniti cele mai noi dorinte.

Articole relevante

Imparte

Despre autor

Imi place femeia care isi doreze sa evolueze pe toate planurile si sa isi traiasca viata in armonie. Cu toate cred ca ne dorim sa ne traim viata intr-un mod frumos, cu cat mai multe momente incantatoare . Vreau sa traiesti si tu magia vietii. Vino alaturi de mine in aceasta calatorie.

(0) Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*